Større lag?
KOMPONER SELSKAPETS EGEN 3-RETTER!
Alle må spise samme meny, men vi tilpasser allergier og spesialkost. Minimum 10 gjester. Må bestilles via e-mail (post@kohinor.no) på forhånd, senest 2 virkedager før.
615,- per pers
Forrett
-
Grillet kamskjell fra Trøndelag marinert i hvitløk og chili
Serveres med blomkålpuré, lakserogn og pasjonsfrukt-gurkemeiesaus.
-
Grillede svarte tiger-reker
Serveres med kremet ris og mango- og chilisaus
-
Risoles av biff
Pankopanerte vårruller fylt med oksekjøtt, potet og vårløk. Serveres med fruktig chilisaus og myntedressing.
Hovedrett
-
Grillet lammekarré
Serveres med bakte grønnsaker, rødbetpuré og rogan josh-saus.
-
Andebryst stekt i ghee
Serveres med kokkens utvalgte grønnsaker, puré av gresskar, ristede mandler og ananas-fersken saus.
-
Bakt breiflabb
Serveres med kikerter, indiskinspirert rattatoullie og safransaus.
Dessert
-
Pasjonsfruktmousse
Serveres med mangokompott
-
Ceylon Brownie
Serveres med bringebær-rosesorbet og marengs.
-
Eple- og rabarbrasamosa
Serveres med chai-is.
Thali ala Koh i Nor
-
Rogan Josh med Lam, bambuskullgrillede kongerreker, kylling pakora, Kerala Biff-curry, Aloo Tamatar Ki Sabji, Dal, Palak Paneer. Serveres med basmatiris og blandingssalat.
340,- eks mva /429,- inkl mvaMinimum antall gjester er 10 stk, og vi må ha bestillingen inn senest 2 virkedager før dere kommer for å spise hos oss. Mail oss på post@kohinor.no
-
Anbefalte tilleggsbestillinger er f.eks raita og naanbrød
-
Raita 25,- pr stk
-
Naanbrød (smør, hvitløk eller koriander) 39,- pr stk