FESTMeny

Større lag?

KOMPONER SELSKAPETS EGEN 3-RETTER!
Alle må spise samme meny, men vi tilpasser allergier og spesialkost. Minumum 10 gjester. Må bestilles via e-mail (post@kohinor.no) på forhånd, senest 2 virkedager før.
615,- per pers

Forrett

  • Grillet kamskjell fra Trøndelag marinert i hvitløk og chili

    Serveres med blomkålpuré, lakserogn og pasjonsfrukt-gurkemeiesaus.

  • Grillede svarte tiger-reker

    Serveres med kremet ris og mango- og chilisaus

  • Risoles av biff

    Pankopanerte vårruller fylt med oksekjøtt, potet og vårløk. Serveres med fruktig chilisaus og myntedressing.

Hovedrett

  • Grillet lammekarré

    Serveres med bakte grønnsaker, rødbetpuré og rogan josh-saus.

  • Andebryst stekt i ghee

    Serveres med kokkens utvalgte grønnsaker, puré av gresskar, ristede mandler og ananas-fersken saus.

  • Bakt breiflabb

    Serveres med kikerter, indiskinspirert rattatoullie og safransaus.

Dessert

  • Pasjonsfruktmousse

    Serveres med mangokompott

  • Ceylon Brownie

    Serveres med bringebær-rosesorbet og marengs.

  • Eple- og rabarbrasamosa

    Serveres med chai-is.